Torsdagen den 7 Februari.

Ännu en sommardag. Dagen har flutit på som i går. Vi har tillbringat dagen i solhörnan. Anni och jag tog en promenad på stranden. Till lunch åt vi omelett med bacontärningar i. Det var riktigt smarrigt.

Blommorna fick sig lite vatten med gödning i. Det mådde de bra av. Missan tycker om den lilla solstolen.

8F951A4F-FA61-4B8D-8FDC-B6DE3F55B800

Lagom stor stol till Missan.

Lisa kom med några räkor som blivit över när de hade räkfrossa. Missan kom springande från ingenstans och ville var med när jag skalade dem. Tror att räkdoften känns på långt håll.Hon och Anni fick två var så att jag kunde skala de andra i fred.

De räkor som blev över garnerade jag fiskpinnarna med som vi åt till middag. I kväll var Missan smartare än i går. Hon väntade med att komma in tills jag visslade på henne. Då fick hon lite kokt fisk. Anni får naturligtvis godis hon också. Det ska vara rättvist.

Det blev lite TV även i kväll innan läggdags.

februari 7, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply