Fredagen den 8 Februari.

Solen har kommit för att stanna. Kalla nätter men soligt varma dagar. Efter frukosten så cyklade jag till LIDL och handlade. Det var inte så kallt att cykla. Jag hittade inte allt jag ville ha på LIDL så jag gick in på Merkadona och köpte lite till. Brysselkål fick jag inte tag på. Men vi klarar oss ändå.

När jag kom hem efter att ha frusit lite om händerna så gick jag och duschade. Bertil gjorde detsamma. Sedan så åt vi var sin macka med kokt ägg på. När vi fikat klart så satte vi oss i solhörnan. Där var det så varmt att jag fick vända stolen så att ryggstödet skuggade mig. Läste lite och blev fruktansvärt sömnig. Slumrade lite. Skönt att sova lite mitt på dagen.

Anni och jag tog en promenad till stranden. Trodde att det skulle vara mer folk där men det drog lite snålt från vattnet. Klockan var bortåt fem och det hade kanske varit mer folk där tidigare. Vår granne till vänster hade badat i dag. Han trodde det var ca 17 grader i vattnet. Vi har verkligen haft en fin dag i dag. En ensam häst med ryttare rörde sig över stranden.

945C9497-F546-4E9C-93AA-DA2965F0ABB8

Anni låtsades inte att hon såg dem.

3DF5B0AB-455D-41E2-BC97-03757E387FED

Trevligt med hästar på stranden.

Missan väntade på oss när vi gick in genom stängslet till campingen. Hon hade följt med när vi gick ut och stannat kvar där tills vi kom tillbaka. Det gäller att gå in genom samma grind som vi går ut annars så missar hon oss.

Ingen av oss var särskilt hungrig framåt kvällen men jag gjorde oss ett par knäckebröd med ost på. Till detta så drack vi te. Till TV:n så serveras det morotsslantar, blomkålsbuketter och minitomater lite senare. Vi ska se ”På spåret” till att börja med. Sedan vet vi inte vad det blir.

februari 8, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply