Söndagen den 10 Februari.

Dagen började med solsken. Missan tyckte nog att det var dags att gå ut.

F79A9304-7C53-4827-A721-FE38044C72E6

Nu vill jag ut.

Frukost som vanligt. Följde med Bertil till Socialen och hjälpte honom med instrumenten. Sedan hade jag lite egentid med nagelvård mm. Putade lite fönster. De blev inte bra när jag gjorde dem härom dagen. Fick ett kort besök av ett par kompisar.

Klockan halv två så hämtade jag Bertil och instrumenten. Ture kom in och tog ett prov på Bertils socker värde. Det var inte bra. Får ringa till Vårdcentralen hemma i Oskarshamn i morgon och rådfråga dem. Sedan åt vi ett par äggmackor.

Jag gick och tömde toan. Det har jag gjort två gånger förut men det var jätte länge sedan. Men det var som med cykling. Det gick som en dans. Jag får nog ta på mig det jobbet ett tag framöver.

Satt ute i solhörnan en stund men sedan blev det helt plötsligt mulet. Det var dags att laga mat så det gjorde inte så mycket. I kväll så blev det ugnsbakade grönsaker och pannbiff. Gott och mättande.

5E6D33F7-2DE2-4666-A2CC-843143DC7BAA

När disken var klar så visslade jag in Missan och hon kom flygande in och upp till matskålen som var laddad med kokt fisk. Anni fick naturligtvis hundgodis. Man måste vara rättvis. Efter lite bus med snöret med papper i änden så gick Missan och lade sig i min säng. Vi laddar framför TV:n. Börjar med ”Så ska det låta”. Hoppas det är några bra deltagare med i kväll.

februari 10, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply