Måndagen den 11 Februari.

Ännu en varm dag. I solen vill säga. I går när jag skulle sänka värmen innan jag lade mig så såg jag att gasolen var slut. Så i natt har vi haft elvärme. Men bara 17 grader. På morgonen så tog jag bort den tomma flaskan. Såg att vår granne Micke hade ställt ut sin flaska också, han har personbil så jag bad att han skulle byta min flaska samtidigt som sin. Vår andra granne hade också en tom flaska. Så Micke körde och köpte gasol hos macken. Där är det billigare än på campingen. Tack Micke.

I dag har vi inte gjort så mycket. Jag cyklade till Pedro och handlade. Lagat lunch och ätit. Omelett med bacontärningar. Suttit i solhörnan. Lagat middag och ätit. Grönsaker i ugnen och stekt kotlett utan ben. Pedro har fint och billigt kött.

Efter disken så gick jag och spelade bingo i Socialen. Tyvärr inga vinflaskor med hem. Såg på TV.

februari 11, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply