Fredagen den 15 Februari.

I morse så bäddade jag inte sängarna när vi gick upp. Utan samlade ihop tvätten i en IKEA bag. Efter att vi diskat efter frukosten så cyklade jag iväg med bagen till favorittvättmaskinen. Där var den igång och två som väntade på sin tur. Beräknade att det skulle ta ca en och en halv timma tills det var min tur. Åkte hem igen och satt i solen och väntade på att tiden skulle gå.

Kvart över elva så stoppade jag in min smutstvätt och cyklade hem igen. Satte upp en torklina till och väntade i ca tre kvart innan jag cyklade och hämtade den rena tvätten. När jag hängt upp den så cyklade jag till Pedro och hansdlade lite. Hushållspapper och bubbelvatten som är jobbigt att få med från Puerto.

Fikade ute i solhörnan. När kaffet var urdrucket så bestämde jag mig för att plocka ner den blå ljusslingan från trädet. Det är himla högt när man ska stå på översta fotsteget på stegen och hålla sig i en hand i trädet och plocka ner slingan med den andra handen. Men det gick bra. När jag satte upp den så hade jag en kattunge i ena byxbenet men nu satt hon på backen och kikade upp på mig. Hon är ju flera månader äldre nu.

Tvätten torkar på rekordtid och det var snart dags att bädda sängarna med rena lakan. Det ska bli skönt att krypa ner i sängarna i kväll. Vek ihop de andra plaggen och stoppade in i skåpen.

Anni behövde komma ut och röra på sig lite så vi traskade iväg mot stranden medan Missan gick med Bertil in i husbilen en stund. Onödigt att hon ska sitta på parkeringen och vänta på oss när vi promenerar längs stranden. Det är fint att gå där och se bergen i bakgrunden.

5FE99B65-33EE-49EA-B689-485C807B2571

Det är populärt att klättra upp på toppen i bakgrunden. Bertil var där för några år sedan.

2A8C9BDE-43C5-4CEC-8087-135C82D79389

Det finns ett par restauranger längs med stranden.

Tulpanerna jag köpte i går är lika fina i dag.

B79AE5F6-C4CF-465E-AAD9-6F3B321A4E86

Vi åt stekt lax och åt grönsaker som varit i ugnen. Gott. Klockan halv sju så gick vi till Socialen för det var Bolnuevo Boyz som stod för dansmusiken i kväll. Jag hjälpte Bertil med instrumenten.

När klockan blev åtta så var det fullt med danslystna människor där. Tror att baren gör bra affärer en sådan här kväll. Jag fick gå hem en sväng och se till djuren.

Nu går jag tillbaks till Socialen och berättar mer i morgon.

februari 15, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply