Söndagen den 17 Februari.

Det var alldeles mulet när i gick upp i morse och kallt. Men det ändrads under dagen. Solen gjorde sitt intåg och värmen steg betydligt.

Efter frukosten och disken s började jag med att tömma skåpen ute i tältet. Sorterade vad som skulle med hem och vad som skulle till förrådet. Jag gjorde plats för torra matvaror inne i garagets hyllor. Det blev jättebra och fyllde ett par stora plastlådor med saker som ska med hem, såsom Cava mm.

Våra grannar ( från västkusten ) som vi haft i flera veckor gav sig iväg söderut i dag. De har varit trevliga grannar. Även Anni och Missan har tyckt detta. Istället kom ett par som var släkt med Lillebil och Göran. De blir nog bra de också.

Jag har plockat ner all utebelysning så i kväll blir det mörkt utanför bilen. Det har blivit lite ordning och reda i garaget. Precis innanför dörren där så finns det ett par hyllor där det fått plats för skafferimat. Bra.

Fixade mat till oss. Grönsaker i ugn och vinerkorv på toppen. Gott. Vatten serverades till.

08A1DFDA-3052-4D0B-8FD4-62C240D12A9E

Gott.

453930B3-5B11-4F26-AFFA-753C5F2A5E30

Tulpanerna trivs i tältet.

I kväll har vi sett: Så ska det låta, På spåret och Svenska Nyheter. Bra att man kan se program som man missat.

februari 17, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply