Fredagen den 22 Februari.

Vad skulle man göra utan vänner. Efter frukosten så kom det flera vänner och hjälpte oss med att ta ner tältet och vika ihop tältmattan och presseningen som vi haft under mattan. Tack snälla ni för att ni finns!

Jag tvättade nederdelen av tältväggarna och kappan som suttit fast på husbilen undertill. Sedan sorterade jag vad som skulle till förrådet. Vi lastade Willys bil full och åkte till vårt förråd. Tack Willy, alltid hjälpsam.

Anni fick en tjurmuskel att tugga på så att hon skulle låta bli att rymma vilket hon började dagen med. Sedan höll hon sig inom staketet resten av dagen. Missan höll sig för det mesta hemma och hon tyckte nog att det var lite konstigt till att börja med för hon jamade mycket. Sedan hittade hon mycket att busa med. Även Anni fick känna på hennes bus.

Med Tures hjälp så spolade jag av markisen som var riktigt dammig. När vi fått det skapligt i ordning så tog vi paus. Knäckebröd och öl smakade gott. Sedan satte vi oss i solen och njöt av vatten eller vin i glasen. Det var riktigt skönt.

Lisa och Jan kom förbi och gjorde oss sällskap en stund. Roligt att sitta och prata en stund. Anni somnade i mitt knä. Hon var lika trött som vi.

Sen var det dags att fixa käk. Grönsaker i ugn med stekt fläskkotlett utan ben. Då var klockan bortåt fem och det var redan kyligt. Tröja på medan vi åt alltså. Efter maten så diskade Bertil medan jag plockade in stolarna i bagaget och plastade in köksskåpet.

Det sista vi gjorde innan vi gick in var att veva in markisen. Den smög in så fint så. Innan vi stängde dörren så spurtade Missan in genom dörrhålet.

Å, vad det var skönt att sjunka ner i stolarna och titta på TV:n. Undrar hur länge vi orkar hålla oss vakna i kväll?

februari 22, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply