Lördagen den 23 Februari.

Det är så tomt utanför husbilen sedan tältet försvann. Vi gick upp vid åtta för att bli klara tills Mario skulle komma och tvätta vår husbil men han var tidig och kom redan halv nio. Vi åt färdigt vår frukost medan Mario klättrade upp på taket.

När vi var klara inne så satt vi och tittade på medan Mario jobbade på och svetten rann på oss som tittade. När han kom till framrutan så sa han att den var väldigt smutsig på insidan. Han erbjöds sig att putsa den också vilket jag tacksamt tog emot. Det är så jobbigt att räcka fram till rutan inne men är man en liten person så kan man klättra upp på instrumentbrädan. Han är inte så stor men för mig är det omöjligt att ta mig dit.

4067EBE9-8E82-467B-ABA7-DC0D0DE230DF

Mario i full fart.

Efter ca sex timmar så var husbilen så gott som ny på utsidan. Då var det dags för oss att gå till duschen och göra oss rena inför kvällen. Jag gjorde en tonfisksallad som vi skulle äta med lite bröd till.

5B88E21D-7C0E-4978-8CF3-6C11A8A260AA

Klockan fem gick jag ed Bertil bort till Socialen och hjälpte honom med att rigga sedan gick jag hem igen och tog ut Anni på en kort promenad. Sedan plockade jag ihop vad vi skulle ha att äta och dricka på kvällen och gick tillbaka till Socialen.

Där satt det många redan och det blev nog bortåt 90 personer som kommit för att vara med och avsluta säsongen och med Bolnuevo Boyz som under höll en sista gång.

Salladen jag gjort smakade riktigt gott och kvällen blev mycket lyckad. Lotteriet vi hade var inte svårsålt utan lotterna gick åt som smör.

Jag, Mary, LIsa och Berit gick ut en sväng och sedan gästades lokalen av ACDC som rev av ett schownummer som hette duga. Efter rungande applåder så försvan bandet ut genom dörrarna.

Av förklarliga skäl så har jag inga kort från framträdandet men kan kanske stjäla några från FB om det är någon som lagt ut oss där. Då kommer bilderna hit.

Vi höll ut tills klockan blev nästan midnatt. Innan dess så hade Jane och Rune kommit med blommor till hela Bolnuevo Boyz med fruar. Det var flera ögon som inte var torra efter detta Bolnuevo Boyz har gått i graven i den konstellationen som varit. Framtiden får utvisa om det blir någon fortsättning i någon annan form.

Det var två glada familjemedlemmar som hälsade oss välkomna när vi kom hem. Men vi var inte hågade att sitta uppe någon längre stund så det blev att vi kröp till kojs. Det tog inte många minuter förrän vi sov gott.

februari 24, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply