Måndagen den 25 Februari.

I dag har det varit jobb. Efter frukosten så började vi packa in i bagaget. Cyklade till Pedro och handlade. Cykeln skulle in i garaget och det var lite strulig men Willy kom och hjälpte till.

Sedan fortsatte vi med att sortera vad som skulle till förrådet och vad som skulle med hem. När maten var klar och vi hade ätit så packade vi ihop köksskåpet och bordet vi ätit vid.

Willy kom och hjälpte till med att plocka isär diskbänken och ta ner staketet. Sedan packade vi en allt som skulle till förrådet i hans bil och körde dit och staplade alla grejerna i vår hörna. Det blev ganska fullt. Willy är en händig och hjälpsam man. Tack Willy.

Sedan var det bara att tömma tomten på prylar och in i bagaget med dem. Det blev ganska fullt där med. Anni har fått sitta fast på snöre nu. När staketet är borta och Missan tror att snöret är hennes leksak. Än så länge så får Missan vara lös men så fort vi åkt härifrån så sitter även hon fast i snöre. Vi deponerade en P 11 i receptionen. Den som vi brukar ha i tältet. Den var i det närmaste tom.

Klockan närmade sig halv sju och jag bestämde mig för att pröva Fru Fortuna i bingon. Vi är ett härligt gäng som sitter och spelar bingo så jag ville vara med en sista kväll. Men som vanligt så var det nära några gånger men inte vinner jag något. Men man får ju tänka att det är skönt att slipa bära hem flaskorna. Om man vunnit vill säga.

När jag kom hem så åt vi ett par äggmackor och drack lite te. Det var gott. Såg på Bonusfamiljen. Ett lite stressigt program men samtidigt ganska kul

Tror nog att jag somnar ganska fort när jag lagt mig i kväll.

februari 25, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply