Tisdagen den 26 Februari.

Resdag nr 1.

Gick upp lite före åtta och gick till handikappduschen. Nyduschade och fina så gick vi hem i sällskap med Missan som följt med oss nästan hela vägen till duschen. Åt frukost i lugn och ro. Sedan började vi med att göra oss och bilen klara för avfärd.

Jag gick till receptionen för att göra upp med dem och byta den spanska gasolflaska så att vi startar med en full sådan. Sedan så tömde jag toan. Under tiden så hade det kommit en massa vänner för att ta farväl för den här gången.

Tänk så många fina hjälpsamma vänner vi har på den här campingen. Man blir riktigt rörd. Tack alla ni för att ni finns. Det är med både glädje och sorg vi lämnar er. Hoppas det inte dröjer allt för länge innan vi ses igen.

Tack Kenny för att du lotsade mig så bra när det var dags för att lämna platsen. När vi sedan kom till grinden så gick den inte upp. Det klickade när jag lade postkortet emot stolpen men grinden rörde inte på sig. Så jag gick bort till receptionen så de fick öppna bommen åt oss.

Körde sedan till ALDI med Missan i buren. Det var inte populärt precis. Jag gick in och handlade lite. Provade sedan med att  Bertil höll Missan i koppel. Inte bra det heller. Släppte kopplet. Då gick hon och lade sig i soffan under bordet. Där låg hon bra.

Stannade och tankade innan vi åkte från Mazarrón. Behändigt när det kommer ut en tjej och gör hela jobbet. Bara att gå in och betala, för det slipper man inte.

Körde sedan förbi Murcia innan vi stannade på en rastplats för att fika. Där har vi stått förr. Gott med lite kaffe och äggmackor. Missan var väldigt konfunderad när hon tittade ut. Hon var inte rädd men vaksam, en lastbil stod och väsnades bredvid oss.

När vi sedan fortsatte mot Spätsle Fritze så försvann Missan. Bertil gick och tittade efter henne. Då hade hon hoppat upp i ett av svanbona som finns över våra sängar. Det är hyllor utan dörrar. Där låg hon sedan tills vi var framme.

1A1F7BC2-BA81-4167-9639-FFF4D96CB0DD

Här uppe låg Missan och sov. Det blev inget kort på henne där.

Vi hann precis fram innan det blev mörkt. Jag backade in mellan ett par husbilar och där ska vi stå i natt. Det fanns ett par platser kvar. Efter att ha rastat Anni som har skött sig exemplariskt under hela resan framför Bertils fötter så gick vi till resaurangen och åt mat.

9D7C82B0-8275-4A1E-AABC-007D402AEB7C

I väntan på maten.

E496AC22-0714-4345-B480-33C77E75E847

Kycklingbröst med grönsaksris och champinjoner.

Det smakade verkligen gott med mat efter en hel dags körning. Det har gått jättebra. Lugn trafik och fina vägar. Bara sista biten var betalväg. Många blommande mandelträd längs med vägen. De är så tjusiga.

Vi har kommit ca 42 mil på vår väg hem. I morgon siktar vi på Narbonne.

februari 26, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply