Onsdagen den 27 Februari.

Resdag nr 2.

Gick upp tidigt, före sju och åt frukost. Kom iväg tjugo över åtta med solen mitt i facet. Körde upp på samma betalväg som vi körde av i går och fortsatte mot Narbonne. Även i dag flöt det på fint. Vi stannade och fikade sex mil före Barcelona. Tack Jane för den goda chokladen. Den smakade gott till kaffet.

Det gick som en dans att passera Barcelona, lugnt och fint. Jag har kört saktare den här gången, bara 90 km/h. Förr har jag alltid kört i 100. Så istället för att ligga och köra om en massa lastbilar så har jag blivit omkörd av dessa stora chabrak. Det har synts på bränsleförbrukningen. Så det är kanske bättre att köra så.

Missan har blivit som en ny kisse. Det är ingen fart på henne alls. Hon får ha sele och koppel på sig inne och det hämmar henne. Ute har hon inte varit mer än en liten stund när vi stannade för kvällen och då gick hon in under bilen.

Vi har alltid stannat på en ställplats i Narbonne intill Carrefour men nu håller de på med att bygga där och ställplatsen är borta. Så vi stannade på Carrefours parkerin för att handla. Där fick man INTE stå över natten och lydiga som vi är så letade vi upp en ställplats vid havet mellan Narbonne och Perpignan. Betalautomaten var ur funktion så det var bara att köra in. Vet inte vad som finns eller inte finns förutom att det inte finns el. Vi behöver egentligen ingenting.

Satte igång med att laga mat eftersom vi var hungriga. Innan vi åkte från campingen så fick vi en låda med färdiglagad mat av Lena. Den var så god att den slog gårdagens mat med hästlängder. Ett hjärtligt TACK för maten Lena.

Tog ett kort på omgivningen genom fönstret innan det började skymma.

977F0CE8-8BDF-4A92-BF93-B50A1A1D665E

Det var en hel del bilar här.

Efter disken så var vi trötta och TV kan vi inte se för AppleTv:n måste ha 220. Så vi får väl gå och lägga oss tidigt. Missan har redan tagit kväller. Hon blir nog sitt vanliga jag bara vi har kommit hem och hon slipper selen.

EEBD856A-48B3-4A7A-8949-922B1ED1EDF7

Det blev 48,2 mil i dag men med dessa fina betalvägar så flyter det på. Trafiken är inte så hård heller. Bara lite mer trafik runt de stora städerna.

Natti natti!

februari 27, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply