Måndagen den 4 Mars.

Resdag nr 7.

Regnade och blåste i natt. Inget skönt väder att gå ut i i morse. Anni och jag gick och hämtade frukostbrödet. Mörka frallor. Bra för magen.

Vi kom iväg vid niotiden. Resan har gått bra. Det har regnat till och från mest till. Körde först lugnt och höll mig i lastbilsfilen. Gissa om det var många lastbilar i dag? Uj, uj, uj.

Det flöt på bra i dag också. Bremen och Hamburg ställde inte till något problem. Efter att ha rastat och fikat samt tankat så höjde jag farten. Då fick jag köra om en del lastbilar.

Klockan blev bortåt två när vi äntligen kom fram till dagens mål, Grossenburde. Där var gott om plats och vi valde en som låg nära service dörren. Jag betalade 10 €. Billigare på grund av ombyggnad. Kopplade in oss på el. Bertil var hungrig så vi åt lite.

13FFC194-2597-45BF-B532-3AA1851F1AE8

Service byggnaden.

Sedn gick vi till service byggnaden. Där var bara damernas duschar igång så vi duschade tillsammans. Det regnar och blåser ute så vidhåller oss inne i husbilen. I dag har vi bra uppkoppling så allt flyter på. Har precis föranmält Anni och Missan till tullen på jordbruksverkets hemsida. Så nu är det helt O. K. att köra på grönt i tullen.

Även avmaskning för dvärgbandmasken är klar. I morgon så är det inte långt kvar tills vi är i Sverige igen.

När klockan var åtta så knackade det på dörren. Där utanför stod familjen Söder. De hade precis kommit. Inger ville laga mat och Ronnie fick hjälpa till. Vi får väl se om vi ses mer i kväll.

I dag blev det 39,2 mil.

mars 4, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply