Tisdagen den 12 Mars.

Duschade i ljummet vatten för den nya varmvattensbesredaren ger inte så varmt vatten. Jag skruvade på några rattar i går och i morse men inget resultat.

När vi ätit frukost så åkte vi till Distriktssköterskan för konsultation. På hemväg därifrån så körde vi till Apoteket och hämtade ut medicin. Ordnade så jag kan hämta ut medicin till Bertil utan att han är med. Köpte sedan var sin semla, kunde inte låta bli, innan vi körde hem.

Kaffe och semla så fort vi kommit hem. Ringde sedan till Joakim, rörmockaren, och påtalade att vattnet inte blev varmt. Han skulle komma om fem minuter och det gjorde han. Förstod inte varför det inte blev varmt utan ringde elektrikern som också dök upp snabbt. Det var en fas som fattades.

Missan är inte riktigt redig. Hon far fram som ett torrt skinn och sladdar på det hala golvet. Missar upphoppet till sin mat och slår ut vattenskålen så hela köksgolvet blir blött. Men inte är hon ledsen för det. Hon far fortfarande fram som en virvelvind. Hon behöver komma ut men att gå i koppel ger inget. Väntar på att det ska bli lite varmare ute så att köksdörren kan stå öppen.

Det var -6 grader i natt och även i dag är det kallt. Det blev inget inplockande av grejer från husbilen i dag heller. Har svårt att komma igång.

Såg på skidskytte och vår fina Hanna Öberg tog VM Guld.bra gjort. Herrarna blev utanmedaljer.

Jag hittade kålpudding i frysen som jag gjorde innan vi åkte till Spanien. Den åt vi till kokta Bryssel- och blomkål. Gott.

Har sedan sett på TV. Trädgårdstider började. Där har dom fått något att bita i.

mars 12, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply