Söndagen den 17 Mars.

Dagen började med regn. Usch. Såg på FB att i Calpe har de det gött. Passa på mina vänner och njut av vädret.

När vi ätit frukost så fick jag flytta om i köksfönstret. Missan är inte van att dela platsen på fönsterbrädan med blomkrukor. Så jag möblerade om lite.

Fara för blomkrukorna.

3F03302B-CE4F-46A9-A32D-35B07D1E91B9

Flyttade krukorna till andra sidan.

61D7CDAD-EA54-410A-AA80-FA688D4AB0C5

Men inte hjälpte det.

A13CE88D-183D-4D0D-8121-679E9F64E474

Det får bli så här i stället.

Det var åtta grader ute och duggade lite. Öppnade köksdörren lite på glänt och Missan gick ut och satte sig på trappan en stund innan hon gick runt husknuten till uppfarten där husbilen står. Efter en stund så visslade jag och hon kom in och hoppade upp till fiskfatet. Jag hade stängt dörren och hon jamade frenetiskt och ville ut igen. Jag föll till föga och öppnade igen. Då var hon kvar på altanen och smög bakom syrenhäcken mot grannen. Efterver en liten stund så såg jag henne inte och ropade Missan. Då satt hon plötsligt utanför. Då jag pratade med henne så kom hon in och ville ha mer fisk. Det var dagens utevistelse. Vädret är ju inget vidare.

Det blev full rulle en stund inne. Man ser bara ett svart streck som far förbi ute i hallen. Hon rusar mot Anni och hoppar över henne.  Missan har inte alls samma fart ute än men blir hon bara van så händer det säkert att hon törs springa som i Spanien.

Vi har tittat en del på skidskytte i Östersund  och fristil på längden från Falun. Druckit kaffe med tillbehör. Ute verkade det bli bättre väder och solen kom till och med fram lite. Missan fick gå ut en liten stund till. Hon går inte så långt än så länge.

Efter sista skidloppet så åt vi mat som i dag var grönsaker i ugnen med pannbiff på topp. Pannbiffen kom från Pedro. Sedan så var vi mätta. Nu så ska vi se på när Mästarnas mästare kämpar om att bli bäst.

mars 17, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply