Måndagen den 25 Mars.

Det var bara 2 grader i morse men det blev bortåt 5 grader framåt dagen. Jag släppte ut Missan när vi åt frukost med stängd köksdörr. Efter en stund så kom hon upp på fönsterbrädan och blev insläppt. Detta hände ett par gånger till under dagen. Det var för kallt att ha dörren öppen men det har ju gått bra ändå.

Vädret har varit växlande under dagen. Både regn och sol. Inget uteväder alls. Anni fick följa med mig till LIDL. Hon tycker om att åka med i Corollan.

Hag har sett dokumentären om Josefin Nilsson ”Älska mig för den jag är”. Läste på FB att en vän sett den och blev nyfiken. Den berör verkligen. Synd att en sån fin människa skulle behöva råka ut för en sådan ond människa.

I dag så gjorde vi om lördagens måltid. Alltså gjorde vi våfflor igen. Å, vad gott det var. Nu får vi väl vänta ett år till nästa gång.

mars 25, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply