Söndagen den 7 April.

Vart tog våren vägen? Solen har visat sig några gånger under dagen men väldigt sparsamt. När vi ätit frukost så fyllde vi Bertils dosetter. Han tar sex piller på morgonen och ett på kvällen. Det är lite bökigt att få i alla dessa piller de små facken. Nu så finns det piller för fyra veckor framåt i alla fall.

Missan kom in i en väldans fart när hon bara varit ute en liten stund. Hon for uppför trappan till andra våningen. Det hände två gånger innan jag gick ut för att se vad hon var rädd för. På grannens tomt så var mannen ute och krattade ”gräsmattan”. Det var detta som skrämt Missan. Men när jag var ute så gick rädslan över.

Vi tog ett blodsockerprov på Bertil före frukosten och det var inte så oroväckande så vi bestämde att han kunde äta lite äppelpaj i dag. Det fanns ingen mjölk hemma ( till marsansåsen) så vi åkte till MAXI för att köpa detta. Vi tog en liten omväg längs med hamnen först.

När vi kommit hem så gjorde jag en äppelpaj med havregryn i stället för mjöl och väldigt lite socker i. Gjorde även marsansås. Sedan satt vi ute och njöt av detta ihop med kaffe. Nu hade förstås solen som varit framme lite tidigare försvunnit. Det var lite kyligt men vi tog på en tröja så gick det bra.

9725CD9B-B7FA-43FF-9E40-1248F62922D3

Tomma fat.

1CE0371D-27F5-4115-959B-FDC43B0F3C11

Här är det serverat.

Vi satt inte kvar ute utan gick in. Jag var lite trött för jag sover dåligt på nätterna. När jag vaknar så har jag svårt att somna om. Ibland hjälper det att sätta på radion på en timma för att somna om. Men det är skönt med en liten tupplur på eftermiddagen också. Jag fick sällskap med både Anni och Missan.

0EFDC162-C755-4F22-A0DB-F384A53BC792

Jag kände mig utvilad efter ca en timma. Hade lyssnat på P4Plus men slumrat lite också. När det var dags för mat så satte jag in en pizza från MAXI i ugnen. Den är godare än att hämta en från pizzerian.

7DFDDCC7-B4CD-4755-93C2-B69F05F79E41

Både Anni och Missan tycker om kanterna som jag lämnar. Nu så ska vi se på Mästarnas Mästare.

Ett foto på välkomstblomman jag köpte i går.D10223F5-A777-4D4D-909A-6D4F3823349F

april 7, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply