Tisdagen den 9 April.

I går så hade jag ingen ork och lust att skriva här. Ibland är det lite motigt. Men i dag är en ny dag och här är jag igen.

Det har lovats en fint väder på förmiddagen men det var fint även på eftermiddagen. På radion är det bara IKO som gäller i dag. Vårt hockeylag segrade över Timrå efter sju matcher och är nu i SHL  Jag är inte så intresserad av hockey men man rycks med lite.

I går så köpte jag några solcellslampor till trädgården och nu är de på plats inför kvällen. Hoppas att alla lyser. Kaffet fick vi dricka inne för det är inte så varmt ute. Som mest 6 grader men när det fläktar lite så känns det betydligt kyligare. I dag kalasade vi på macka med smögensallad på.

Vi har fått besök av en målare som har kollat över vårt behov av lite ny färg på träpanelem. Träet sitter på fel ställe, alldeles för högt upp. Vi har fixat att göra det själv ett par gånger under åren vi bott här men den här gången går vi bet. Nu väntar vi på en offert. Jag har ringt till en annan firma också som ska höra av sig. Nu får vi se vem som får uppdraget att måla vårt hus och garage.

760C6884-BB60-432F-A8BF-51B6319F01FF

Söderläge som torkar ut gaveln.

Klockan fem så skulle hockey hjältarna hyllas på torget inne i Oskarshamn. Ett tag så tänkte jag ta Anni med mig in och titta på spektaklet. De hade stängt av ett par gator omkring torget och ville att bilarna skulle lämnas hemma. Så jag tänkte att det var svårt att parkera och struntade i att åka dit. Jag lagade mat istället. Hade hittat en burk i frysen som det var Hawaiigryta i som jag värmde. Till den så kokte jag lite grönsaker. Mousserande vatten smakade gott till.

Nu tittar jag på Trädgårdstider. Tycker det är roligt att titta på när andra jobbar i trädgården men är inte så road av själva arbetet.

april 9, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply