Torsdagen den 11 April.

Vart tog våren vägen? Det ser ut som om hösten har gjort sitt intåg. I dag så hade vi tid hos vår tandläkare som tar emot i Timmernabben. Jag gillar honom starkt. Har förut varit rädd för tandläkare men inte för honom. Han kan handskas med rädda patienter.

Bertil hade två tänder att åtgärda och är klar. Jag har problem med en kindtand. Hade tandvärk i Spanien men det gick över. Nu så ska tanden borras upp och göras ren innan den rotfylls på nytt. Det kommer att ta tre besök innan det är klart och kosta 6.000:- inte billigt precis och ändå är ”rotavdraget” borta. Det ska bli skönt när det är klart. Tur att rädslan är borta.

Det smakade gott med kaffe och knäckebröd när vi kom hem. Sedan åkte jag och handlade innan det var dags för middag. Torsdag betyder gula ärtor och pannkakor. Härligt gott som vanligt.

Missan är inte ute länge om dagarna nu. Hon tycker nog det är kallt. I dag så kom det lite vitt fallande från himlen igen. Usch och fy! I går så tappade jag upp varmt vatten i badkaret och kröp ner där ett tag. Å, vad härligt det var. Jag tänkte först att sätta fötterna i vatten men bestämde mig för att jynna hela kroppen. Filade på fötterna medan jag låg i karet.

Vi hade ju ringt till två målarfirman angående målningen av vårt hus men det var bara en som var intresserad. Vi har haft med den format att göra förut. Det var de som renoverat våra våtutrymmen och vi har varit nöjda med deras arbeten. Så nu har vi kommit överens med dem om att de får jobbet. Det blir vecka 19-20 som det kommer att utföras. Skönt att slippa göra jobbet, vilket vi inte heller hade klarat av nu. Det var skillnad för 15- 20 år sedan.

april 12, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply