Lördagen den 13 April.

Fortfarande ingen vårkänsla. Frukosten vid köksbordet med kylan utanför fönstret. Sedan Melodikrysset som klarades enkelt. Missan var ute ett par timmar på förmiddagen. Jag visslade och ropade på henne. Undrar var hon håller hus? Plötsligt så kommer hon bara. Hon hör mig men har inte så bråttom att komma hem.

Sedan åkte vi till stan och köpte grillade revben och potatissallad. Bertil var med. Väl hemma igen så såg Bertil på TV och jag såg ett par avsnitt av Tyst vittne. Jag har sett rätt många avsnitt nu men det återstår många.

Kaffet fick vi dricka inne i köket med solen som lyste lockande utanför köksfönstret men ute var det kallt.

Bertil tog en promenad med rollatorn och jag tog en promenad med Anni. Sedan tog jag en liten lur på sängen och där fick jag sällskap med Anni och Missan.

C055E117-C297-4D9F-88AD-EE5873061389

Mina lurkompisar.

Kvällens måltid blev de köpta grillade revbenen med potatissallad. Till detta drack vi öl. Vi missade ju Let´s Dance i går men i kväll så missar vi det inte.

BB8889BC-340F-4DE6-832D-5AF32F737652

april 13, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply