Onsdagen den 17 April.

Morgonen var som andra mornar med frukost mm. Jag ringde till Hudmottagningen på lasarettet för att få en tid till att visa ett sår vid näsroten som jag haft ett tag nu. Men så lätt är det inte. Först så måste jag gå genom vårdcentralen. När jag ringde dit så skulle jag få en tid långt inne i maj. Jag blev lite irriterad och fick en tid om en vecka till slut.

Vi har fått en fin dag i dag också och kunnat sitta ute i solen. Druckit kaffe och njutit av den goa värmen på altanen. Jag räfsade lite i den så kallade gräsmattan. Det följde med torra tovor. Bertil tänkte ta ut vår Orvar men jag hejdade honom. Det finns inget gräs att klippa än. Så Orvar får vara inne ett tag till.

Missan har roat sig med att jaga dessa röda skalbaggar i dag också.

62CFC652-9DA7-4AB3-B49A-83B3EE162A83

De är inte så stora ca 1 cm men många.

I går så tvättade jag Ullbäddens överdrag till stolarna i husbilen och i dag så satte jag dem på plats igen. Det blev mycket fräscht och fint.

Jag tog upp ett paket med kålpudding från frysen som vi åt till kokta grönsaker och rårörda lingon. Gott. Det finns fortfarande några paket kvar i frysen sedan den stora kålpudding tillagningen i höstas. Bra att ha.

Nu så ska vi se på ”Fråga veterinären” till att börja med.

april 17, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply