Onsdagen den 24 April.

Tidig uppgång i dag. Jag hade tid hos en läkare på VC klockan halv nio. Så det var bara att köra dit före frukosten. Det var en hyrläkare som tog emot mig. Det är ett märke på näsan som har varit sårigt till och från i ca två år. Nu hade jag tagit mig i kragen och beställt tid för detta. Läkaren tyckte att han skulle skriva ut en salva att stryka på men jag ville ha en remiss till Hud på sjukhuset. Han fick med på det.

Sedan skulle det tas kort och det var en komplicerad historia. Först så gick han iväg för att leta kamera sedan så skulle kortet tas och det var inte lätt. Tre sköterskor kom till hjälp. Kort togs och han lovade skriva remiss. Så var det besöket över.

Bertil hade börjat med frukosten när jag kom hem. Jag fortsatte med den och sedan så satte vi oss till bords och åt.

Mattan under köksbordet såg solkig ut och jag stoppade den i tvättmaskinen. Hängde den sedan på tork ute. Mattan är av plast och garn blandat så den torkade fort. Å, vad fint det blev med en nytvättad matta under köksbordet. Har också tagit bort påskdukarna och tvättat dem. Nu är påsken slut. Det var lätt att få bort den i år. Tack vare Missan så har det bara varit dukar framme. Ville inte riskera några fina påskkycklingar.

I dag så åt vi köttbullemacka till kaffet. Gott. Till kvällen så åt vi lax under en god sås som varit inne i ugnen. Grönsaker till var gott. Mousserande vatten smakade gott till. Nästan som vitt vin.

När vi ätit färdigt så mulnade det på och himlen blev alldeles grå. Tänk om vi kunde få lite regn men det är väl inte till att tänka på. Synd för det brinner lite här och var i skogarna i södra Sverige.

april 24, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply