Torsdagen den 25 April.

Vaknade till en grå dag som tack och lov blev blå under dagen. Jag ringde till Direkt optik för att beställa tid till glasögon. De har skickat ett erbjudande om att få tre par men betala för ett. Det var en telefonsvarare  som sa att de inte kunde ta telefon men skulle ringa upp. Då ringde jag till Husbilslandet och det var lika dant där. De skulle tinga upp.

Satt sedan och väntade på att de skulle ringa. Under tiden läste ja HJ och löste korsord. Så gick tiden och ingen ringde. Vi åt upp det sista av den gravade laxen på en macka till kaffet.

Bytte ut trådgardinen mot en spetsgardin i köksdörren för att mota insekterna. Anni var ju van vid denna men för Missan var den ny och rolig.

20199CB3-79E9-4EE0-93B0-6007F53892AD 189F2350-5846-42AF-A60B-3B6D97ED31CE C34BBF58-F663-4158-9651-C8E4AB33E935 867CDBFF-7DA1-4A50-8A20-6EDC3F19A201

Jag fick tag på verkstaden hos Husbilslandet och berättade om allt vi klagade på som garantin skulle åtgärda. Sedan hade vi tre saker vi ville ha insatta. Tjejen jag pratade med skulle sammanställa allt och återkomma.

När klockan blev fyra så gav jag upp väntandet vid telefonen och tog Corollan för att handla på Maxi. Jag kom inte långt förrän optikern ringde. Körde in till kanten och pratade med denne. Fick en tid inne i juni och fortsatte till Maxi.

Handlade vad jag ville ha och körde hem igen. Telefonen ringde och jag kunde köra till en parkering och prata med Jörgen på Husbilslandet. Jag förklarade vad jag ville ha insatt och vi kom överens om vad jag ville ha. En inverter, en sog och ett handtag vid bodelsdörren. Det var inte gratis precis men jag godkände det och vi ska åka dit i samband med husbilsklubbens årsmöte i Mariestad. Jörgen skulle skicka en offert med Mail och det kom fort.

När jag kom hem så var det dags för mat. Bertil har inte övat i dag eller går och jag sa att det blir ingen mat om han inte satte igång med övningarna. Vi kom överens om att han övar och jag lagar mat.

Ärtsoppa med fläsk och tunna pannkakor med sylt var dagens mat. Gott. Fyllde sedan diskmaskinen och startade den. Härligt att slippa diska förhand. Satte oss sedan i soffan framför TV:n. Jag slocknade när ”gör om mig” höll på. Både Anni som låg i soffan och Missan som låg i våra sängar sov gott. Bara Bertil var vaken.

Nu så har jag piggnat till och tittar på älgar?

april 25, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply