Torsdagen den 9 Maj.

Inte mycket att skriva om i dag. Frukosten åts som vanligt. Helmulet ute och 11 grader. Jag ställde ut pelargon och stjärnöga på altanen.  De får komma in i kväll igen.

Tog Corollan till LIDL och Maxi. Bertil följde med i dag. Så jag strosade inte runt i affärerna utan handlade bara det som stod på lappen. Bra gjort Anitha!

När vi kom hem så satte jag på kaffet. Gjorde oss var sin köttbullemacka. Som avslutning på fikat så fick vi lite glass. De stod och frestade oss med provsmakning på Maxi. En ny sorts glass med äppelpaj. Kunde inte motstå den.  Den var god men vi fick bara lite i ett glas till kaffet.  Det är inte bra för Bertils diabetes. Nu räcker den till många gånger.

Missan har varit ute en liten stund i dag hon är inte så road att vara ute länge när vädret är som det är. Det har lovats regn till kvällen och det behövs mer regn till vår gräsmatta. Men vi längtar efter sol och värme så den kan komma igång och växa. Orvar längtar ut så han får jobba.

Fiskbilen kom på besök i dag. Den kommer från Linköping och säljer fryst fisk. Jag har handlat av den förut och det är mycket fin fisk. I dag så köpte jag fjällröding, torskrygg och spättafilé. Då fick jag ½ kg räkor. Så nu har vi fisk ett bra tag framöver. Ska försöka att äta fisk två gånger i veckan.

I dag så blev det ärtsoppa med fläsk och tunna pannkakor med sylt. Det brukar bli så på torsdagarna.

Jag har ägnat ”halva dagen” med att få igång mitt mailkonto på paddan. Det har kommit in mail men inte gått att skicka iväg några. Konstigt nog så har allt fungerat på min Iphone. Kopierade alla inställningar från mobilen till paddan och plötsligt fungerade det att skicka mail.

Det blev en hel del att skriva i alla fall. Hej då!

maj 9, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply