Fredagen den 10 Maj.

Grattis till May i Kungshamn som fyller år i dag! Hoppas du har haft en bra dag med vänner omkring dig.

I dag skulle min mamma fyllt 97 år om hon fått leva. Saknar henne och skulle vilja kunna ringa till henne ibland men de har väl ingen telefon i himlen. Hon blev 91 år så det är sex år sedan hon flyttade dit upp. De sista åren så bodde hon på ett demensboende och det är inte så man vill sluta sitt liv.

2700EA86-4AE1-4C20-AB30-9FB4C8E155FA

Vi har fått lite varmare, 11° men regnet hänger i luften. Inget promenadväder precis. Hoppas nu att de kan börja måla vårt hus nästa vecka. Såg senare att jag fått ett mail där de skjuter upp målningen en vecka till. De tycker att det behöver torka upp efter allt regn. Inte för att vi fått så mycket regn men det har småskätt nästan varje dag nu ett tag.

Vi kände för matjessill i dag. Köpte färskpotatis härom dagen. Inte billigt men köpte bara så det skulle räcka till ett mål. Dukade upp med gräslök och annat tillbehör. Nästan så det blev sommar.

I kväll så har vi suttit/legat i var sitt rum och tittat på TV. Bertil på hockey och jag på Cardinal en serie på C More. Varje avsnitt slutar med en cliff hanger så det är svårt att sätta stopp.

Jag fixade te och några Digistvekex med smör och ost på så vi fick ses en stund.

maj 10, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply