Söndagen den 11 Maj.

Så har även den här söndagen passerat. Soligt och varmare än i går. Jag har trimmat maskrosorna lite i dag också. Sedan tog batteriet slut så jag får fortsätta i morgon.

Dynorna till utemöblerna kom ut i dag och vi drack kaffe med knäckebröd ute i solen. Avslutade med lite, lite glass. Gott. Jag fortsatte med att sitta ute och lösa korsord. När solen inte var bakom något moln och vinden inte tog i så blev det nästan för varmt. Jag vände stolen om så att solen kom bakifrån. Då var det skönt att sitta på altanen.

I går så hade jag tänkt bjuda på torskrygg i ugnen men eftersom Bertil inte mådde så bra så blev torsken kvar till i dag. Nu så hällde jag på en påse med färdig sås och satte in formen i ugnen. Kokta grönsaker till och middagen var klar. Vi satt i soffan framför TV:n för Bertil ville se på hockey.

När maten var slut så gick jag in i sovrummet och tittade på en serie i paddan. Fick sällskap av både Anni och Missan i sängen. När hockeyn var slut så gjorde jag Bertil sällskap i soffan igen. I kväll så är det finalen på ”Mästarnas Mästare”. Jag håller tummarna för att antingen Carro eller Anders vinner. Kvittar vilken av dom.

maj 12, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply