Tisdagen den 14 Maj.

Dagarna är ganska lika och det är inte mycket att skriva om. I går så var Bertil och tog blodtrycket på VC. Det var O. K. Tyckte sköterskan.

I dag så ringde jag till Medicinmottagningen och ifrågasatte att det inte händer något med Bertils undersökningar. Det går inte ens att läsa  på 1177 det senaste besöket där den 29 april. Jag fick prata med sköterskan som pratade med läkaren och hon återkom till mig. Jodå journalen var uppdaterad men inte inlagd på 1177 och det var planerat för ett ryggmärgsvätskeprov. Men han, läkaren hade så mycket nu. Hon lovade att prata med den ansvariga sköterskan som hade hand om bokningen. Den sköterskan var inte där i dag. Alltså, vänta igen. Det ska komma en kallelse hem. Är så trött på detta lusiga författande medan Bertil blir sämre och sämre.

Jag bar ut Orvar i dag men Bertil kunde inte koppla in honom. Han var rädd för att må illa som härom dagen när han använde trimmern. Vår son med barn kommer hit på lördag och då får han hjälpa oss med Orvar. Grannen ringde på i dag och undrade om han skulle klippa vår gräsmatta mot gatan i morgon när han tänker klippa sin plätt. Han är så snäll och jag tackade naturligtvis ja. Bra med sådana grannar.

Nu tittar jag på första uttagningen till Eurovision Song Contest semifinal 1. Inget bra.

maj 14, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply