Torsdagen den 16 Maj.

Efter frukosten så möblerade jag ut i trädgården och möblerade om. Nu står möblerna i Syrenbersåns. I morgon så kommer målarna med ställningar. Ingen sovmorgon då alltså.

CB768D11-D4E4-4C5D-95B4-05F9C4559784

Kvällssol i Syrenbersån.

Det blev en stadig lunch i dag. Jag värmde ärtsoppa med fläsk och stekte pannkakor som vi smaskade på.

Sedan tog jag Corollan och åkte för att tanka innan jag hämtade upp en vännina för en tur till Kalmar. Där körde vi till Cassels där det var klubbkväll. Först så satte vi oss och fikade. Gott med rabarberpaj med vaniljsås till kaffet. Mätta och belåtna gick vi en bit bort till Jula där Alva letade efter en lampa till sin ficklampa. Men där gick dom bet. Sedan gick vi till Cassels. Där var inte så mycket folk som jag trott. När vi plockat ihop några kläder så var det ledigt i provhytterna. Jag fick byta ut ett par klänningar till en mindre storlek. Det känns alltid bra att det är åt det hållet. Jag hittade två klänningar och en topp som fick följa med hem. Som medlem hade jag 25% rabatt. Alva gick också hem med två klänningar.

Det bjöds på dricka i butiken och det behövdes för vi var alldeles torra i halsen. Fortsatte sedan till en skoaffär. Jag hittade ett par sandaler men Alva hittade inga skor till sig.

På vägen ut till bilen så åt vi var sin glass. Gott med mjukglass. Det var länge sedan jag åt en sådan. Stannade till på Biltema på hemvägen för att leta lampa till Alvas ficklampa. Inget napp där heller.

Strax före halv åtta så släppte jag av Alva och körde hem till Bertil och djuren. Tror att allihopa har saknat mig.

Det smakade gott med en mugg te och ett par knäckebröd framför TV:n. I kväll ska vi heja på John Lundvik som tävlar för Sverige i semifinal 2. Jag tycker att ”Too late for love” har vunnit i längden. Får se om den går till final.

maj 16, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply