Lördagen den 18 Maj.

Vi gick upp lite över åtta och duschade. Åt sedan frukost. Jag tog fram den lilla dammsugaren och fixade till det lite. Sedan åkte jag till MAXI för att handla lite småsaker.

När jag kom hem så vilade jag mig lite innan vi fick besök av sonen och barnbarnen. Roligt att de kom på besök. Vi bjöd på kaffe med dopp. Tyvärr så kunde vi inte sitta ute och fika för vädret medgav inte detta.

875D2489-FC66-4484-AF39-7BFE48C6AFBE

Jonny, sonen hjälpte oss lite med sådant som inte jag klarar av. Garderobsdörrarna i sovrummet krånglar. Det är skjutdörrar som spårat ur. Nu är de bra igen.

Vår Orvar behövde kopplas in och det hjälpte Jonny till med. Så nu har Orvar jobbat i dag. Det behövdes. Synd bara att maskrosorna klarar sig för hans framfart. Men till slut så kanske Orvar vinner.

Missan kom in emellanåt för att göra sig påmind. Annars så for hon omkring på tomten och jagade fåglar. Hon såg även en ekorre som hon satte fart mot men där hade hon ingen chans. Ett tag var hon uppe i ett träd och klättrade. Ute på grenar för att jaga fågel men till slut så klättrade hon ner igen. Hon fick bråttom när jag visslade.

Middagen bestod av fläskytterfilé som Jonny grillade och jag fixade koketter och grönsaker. Färdig sås serverades till. Mjölk och öl smakade också gott.

Jag fick sedan hjälp med att ta ut Bertils cykel från husbilen för den använder han nog inte mer. Det var lite bökigt men vi klarade av det till slut.

Vi hamnade i soffan och då gjorde Anni Emilia lycklig genom att lägga sig för att sova i hennes knä. Lite senare så fick hon Missan i knät. Missan såg ut att må så gott och spann högt. Om Emilia hade kunnat spinna så hade hon nog också gjort det.

Men tiden går fort när man har roligt och till slut så blev det dags för barn och barnbarn att börja sin hemresa till Linköping. De hinner lagom hem för att till titta på när John Lundvik tar hem segern.

maj 18, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply