Onsdagen den 5 Juni.

Vaknade av att målaren var här och flyttade på ställningen. Jag låg kvar i sängen till lite över åtta. Hade tänkt baka bullar efter frukosten men lusten och orken tröt.

Åkte iväg till sjukhuset för att besöka Bertil. Han hade bett om en glass men jag vågade inte köpa någon innan jag frågat om han fick för sköterskorna. Han fick inte äta glass nu och han var inte ens där i sängen.

Men efter en liten stund så kom han från besöket hos läkaren. De hade tappat honom på ca 40 ml ryggmärgsvätska. När han lagt sig i sängen så kom de med mat åt honom. Den gillade han. När besökstiden var slut så skulle arbetsterapeuten komma och undersöka honom. Hon hade gjort det innan tappningen och de skulle jämföra resultaten. Innan jag skulle gå så kom sköterskan och sa att jag fick köpa en glass och då gick jag till kafeterian och köpte en Nogger. Sen åkte jag hem.

Fick plötsligt lust och ork att baka bullar. Satte en deg på en halv liter mjölk. Målaren kom och sa att han gick för dagen och skulle komma tillbaka på måndag. Synd om honom, jag hade tänkt bjuda på nybakade bullar.

Under tiden degen jäste så möblerade jag på altanen för nu var det färdig målat där. Skönt att få ordning igen. Startade Orvar också.

Sedan var det dags att åka till sjukhuset igen. Pratade med sjuksköterskan om fortsatt behandling. Det hade skett en liten förbättring enligt terapeuten och troligen så får han komma hem i morgon. Jag ska ringa och få besked efter ronden. Medan jag satt där så ringde vänner från Spanien som stod på ställplatsen vid Gunnarsö, alldeles i närheten av där vi bor. Roligt att höra från dem.

När besökstiden var slut så åkte jag till ställplatsen och pratade men vännerna som är från Jönköping. Vi kom överens om att de kommer till oss i morgon.  Jag ska ringa dem så fort jag vet när Bertil får åka hem.

Anni och Missan blev glada när jag kom hem. Släppte ut dem i trädgården. Stoppade bullarna i påsar och frös dem utom ett par stycken som jag åt till kaffet framför TV:n.

Skulle behöva städa innan vi får främmande men det hinner jag inte. De får ta det som det är. Får se hur Missan och Nova från Jönköping kommer överens i morgon. Det går säkert bra. Natti natti.

juni 5, 2019 · Anitha · One Comment
Posted in: Hemma

One Response

  1. Britt-Marie och Willy - juni 6, 2019

    då håller vi alla tummar och tår för att han får rätt diagnos och behandling!

Leave a Reply