Torsdagen den 6 Juni.

Sveriges Nationaldag och Svenska Flaggans Dag.

Vaknade i natt och kunde inte somna om så jag gick upp och såg lite på TV. Somnade sedan om och sov gott tills klockan var nästan nio.

Började med en dusch och åt sedan frukost. Stack iväg och handlade lite innan jag ringde till sjukhuset för att fråga om Bertil fick åka hem i dag. Dockorna hade inte meddelat avdelningen något så jag åkte dit på besökstiden klockan ett.

Fortfarande hade inte doktorn hört av sig till avdelningen. Men strax innan besökstiden var slut så kom det en doktor och gav lite information om vad de gjort och vad som sker nu. Vi ska vänta på en kallelse till doktorn och då får vi väl förhoppningsvis veta vad proverna har gett. De misstänker i alla fall NPH.

Bertil var glad att äntligen få komma hem. Jag stannade till på MAXI och köpte en liter jordgubbar på hemvägen. Sedan fixade jag kaffe med nybakade bullar på altanen under markisen. Det var 26 grader ute i skuggan men kändes varmare under markisen. Jag satt kvar men Bertil gick in och satte på TV:n. Såg att han sov efter en stund. Han är fortfarande trött.

Jag serverade matjessill, gräslök, gräddfil och färskpotatis till middag. Vi drack öl till. Jordgubbar och grädde efter. Satt ute och åt. Bertil går bättre i bland men ibland så ser det ut som förut när han går.

Det var jättevarmt ute men vi klagar inte. Såg på firandet av Sverige från Skansen. Tittade sedan på en deckare. Trött!

juni 6, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply