Fredagen den 7 Juni.

Ännu en varm sommardag. Vi åt frukost med öppen köksdörr. Bertil gick uppför trappan och duschade. Svårt att säga om han är bättre efter tappningen. Själv tycker han inte det men han har ju inga muskler kvar i benen.

Vi skulle ju till Motorcentrum i Bockara klockan två så vi åt lite innan vi körde dit. Husbilen växlade så fint. De tog hand om bilen och vi satte oss för att vänta igen. Undrar hur mycket vi suttit och väntat på husbilar i våra dar?

Fick besked att det visade på två felmeddelande när de kopplat bilen till datorn. Meddelandet skickade de till Fiat och väntade på besked om vad de skulle göra. Det tog lite tid och vi väntade.

C8105BDC-1015-4DFD-BFA8-6CCB2E7046EF

I väntans tider.

20091613-E1F5-4B29-B4E7-9F32C07D3E7D

Lite prylar finns det att köpa men inget vi behövde.

85F1AB61-1CF3-4451-9D53-584309653371

Vi satt utanför en plåtis och väntade.

Klockan var nästan fyra när bilen var klar. Då hade de gjort en uppdatering eller inlärning i växellådan. Efter en provtur så fick vi bilen. Eftersom det gick på garantin så betalade Fiat. Så det blev billigt för oss.

När vi kom hem så parkerade vi längst ner på gatan för vi hade besökare i husbil som väntade på oss. De backade in på vår uppfart. Anni blev glad när hon fick se Nova med matte och husse. Vi blev också glada över besöket. Missan tyckte inte Nova var så värst rolig men sprang omkring i trädgården ändå för Nova satt ju fast i koppel.

Jag hade tänkt bjuda på kaffe efter den obligatoriska Cavan men eftersom klockan dragit iväg så blev det mat i stället. Vi hade så varmt på altanen så jag dukade i köket och där satt vi bra.

Gick ut på altanen sedan och drack lite vin medan vi pratade. Allt eftersom solen dalade så blev det skönare ute. Då smakade det gott med kaffe/te. Men sedan kom ju myggen och till slut så gick vi in och bänkade oss i soffan. Försökte att ha både Missan och Nova inne med det blev ett jagande så Nova fick gå hem. Både Anni och Missan var trötta efter en händelserik dag och somnade. Vi satt och tittade på lite videor från Bolnuevo Boyz härjande som jag spelat in. Det blev ganska sent innan vi gick och lade oss efter en mycket trevlig kväll.

991D9838-281B-4AC9-A4CA-0502900F0EE7

juni 8, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply