Lördagen den 8 Juni.

Pingstafton 2019.

Våra gäster ville äta frukost tidigt så de gjorde det i sin husbil. Vi gick upp vid halv nio och åt frukost. Plockad ut dynor till utemöblerna och efter en stund så kom våra gäster dit och satte sig. Vi satt där och sökte skugga och pratade en stund innan de åkt norrut för att söka sig en fin plats att tillbringa dagen och natten på.

Jag tog Corollan in till stan och köpte några blommor på torget. Det var rätt så utplockat men lite hittade jag i alla fall.

Vi drack kaffe med bullar på altanen när jag kom hem. Det är lika varmt i dag som i går. Planterade blommorna efter fikat. Det såg lite snålt ut med de växer nog till sig.

C8707BA9-D5A7-4A22-ACAD-FEDD20220A02

Nu så ska de få bre ut sig.

658B3448-D1C3-4DE0-8813-D9B9662F4398

Dessa fina blommor fick vi i går.

Vi satt sedan och tog igen oss. Även Missan tog igen sig lite. Anni föredrog att ligga inne. Hon tyckte det var skönare där.

AE7AF4A6-AD59-4B81-ABFC-2A29D5AF405E

Här var det skönt tyckte Missan.

Jag somnade en stund och det var skönt. Det mulnade på och jag Gick in för att titta på TV. Tittar på en serie ”Riviera” men Lena Olin i en av rollerna.

Det blev dags för lite käk och jag värmde köttet som blev över i går. Kokte potatis och grönsaker som vi åt till. Jag hade köpt jordgubbar när jag köpte blommor och de smakade gott med grädde till efter maten.

juni 8, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply