Söndagen den 9 Juni.

Pingstdagen 2019.

I dag har vi haft det lite svalare men inte alls kallt. Åt frukost vid niotiden. Tog ut dynorna och lade i möblerna på altanen. Satt ute och drack kaffe med mina hembakade goda vaniljbullar.

På det vita planket mot granne har vi haft två svarta fjärilar. Från början var de färgglada men färgen hade försvunnit under åren som gått och de var svarta när jag tog bort dem inför ommålningen. Nu ville jag hitta nya dekorationer att ha på planket. Bertil var rastlös och ville göra något så vi tog Corollan och körde iväg. Först så körde jag till sjukhuset där jag hämtade dosetten som vi glömde när Bertil skrevs ut i torsdags. Sedan så körde jag till Dollarstore och Rusta för att leta efter något att smycka det vita planket med.

Hittade inget roligt men duschkräm och en liten sax kom jag ut med. Bertil var nöjd med att sitta kvar i bilen och vänta medan jag gjorde mina ärenden. Roligare blev det inte.

Vi åt var sin liten glass när vi kom hem. Smakade gott. Missan kom hem utan sitt halsband i dag. Hon hade väl fastnat någonstans och då så ska det öppnas och det hade det gjort. Hon fick ett nytt av mig. Tycker att det är bra att hon har ett halsband på sig. Lite senare så kom grannen med halsbandet. Hon hade hittat det i sin häck och misstänkte att det var Missans.

Dagens skörd har varit två kopparormar, vad jag har sett. Den ena kom hon in med.

I kväll så åt vi fjällröding i foliepaket med kokta grönsaker. Smakade riktigt gott. Fisk är gott.

873635F2-AE2E-4C5E-83D8-69AE14E5CE85

Dagen har varit varm men solen har bara visat sig sporadiskt. Det har fläktat lite så i har inte suttit ute så mycket.

Nu så ska vise på TV.

juni 9, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply