Måndagen den 10 Juni.

Annandag Pingst.

Jag tycker att vi firar Annandag Pingst som förr i tiden. Vi är ju lediga. Dagen började med sol men allt eftersom dagen gick så kom det fler och fler moln. Hängde i alla fall ut sängkläderna efter att jag tvättat dem. Bäddade men rena i sängen så i kväll blir det gott att gå och lägga sig.

Målarna dök upp i morse och idag var de två stycken. Vi hade blivit lovade att sladden till antennen som trillade ner när de tvättade väggen den skulle de sätta fast igen inna de tog ner ställningen. Nu var det ju olika målare och deras kommunikation var väl inte så bra. Så ner de tänkte åka iväg med ställningen så påminde jag dem om antennsladden. De fick sätta upp ställningen igen och sladden kom på plats. Skönt.

40E17B34-D889-4C7A-AECC-B0AD30A18ACF

Då var sista gaveln färdig.

I dag tänkte jag ha fläskpannkaka i ugnen men fläsket saknades. Så det fick bli en tur till LIDL. Innan jag åkte dit så tog jag in tvätten och tur var väl det för det kom några skurar under tiden jag var iväg.

Pratade med min lillebror i dag och bestämde preliminärt när de ska hälsa på oss. Han ska jobba lite när han är här.

Fick sedan ett tråkigt samtal om att en jättetrevlig vän inte längre finns med oss längre. Tänker på de närmaste och känner med dem. Livet är så skört så man måste ta till vara varje minut.

Vi fick en riktig överraskning när Bertil gått och hämtat posten. (Han gick riktigt bra mot förut.) Ett brev från Transportstyrelsen där det stod att vi hade körförbud på husbilen. Ingen av oss hade en tanke på besiktning. Vi har ju haft mycket annat att tänka på den sista tiden. Jag kastade mig på paddan och fick en tid den 26 juni. Tur att vi inte tänkt att åka med husbilen och fira midsommar.

Det var dags för min fläskpannkaka i ugn i dag. Den blir bättre från gång till gång. Bertil var bättre på att göra fläskpannkaka förr. Men jag kanske blir bra på det så småningom.

Solen kom tillbaks framåt kvällen. Men vi satte oss i soffan och såg på TV.

juni 10, 2019 · Anitha · One Comment
Posted in: Hemma

One Response

  1. Nils-Åke Hansson - juni 10, 2019

    Lätt att glömma besiktningen bra att ni inte var på vägen och fick meddelandet. Vi blev stoppade på bron nyligen vår bil var inte skattad. Hade strulat med Transportstyrelsen Men vi slapp 1000 kr i böter. Men nu är det fixat så kan det gå när man ställer av och på bilen med täta mellan rum.
    Krya på hälsningar från oss

Leave a Reply