Tisdagen den 11 Juni.

Grattis alla Bertil i dag.

Då var ordningen återställd igen. När vi ätit frukost körde jag till Bilprovningen med Corollan och pratade med ”killarna” där om vår husbil som hade körförbud. De bussiga ”killarna” sa att jag skulle ställa husbilen utanför hos dem så skulle de ta den vid tillfälle under dagen. Härligt med sådant bemötande.

Jag körde hem och pratade med vår underbara granne och han hämtade mig när jag parkerat husbilen utanför Bilprovningens lokaler. Då var klockan lite över elva. När klockan var halv ett så ringde de från Bilprovningen och vår husbil var besiktigad. Grannen körde mig dit och jag hämtade husbilen. Naturligtvis utan anmärkning i protokollet. Den här dagen har varit en bra dag. Tack alla för hjälpen. Nu är det inte körförbud på husbilen längre.

På hemvägen med husbilen så passade jag på att tanka för mätaren var nere på rött. Det var ”billig” Diesel i dag. Bara 15.49kr/l. Det gick i 77 liter. Blev en ansenlig summa i alla fall. Häromdagen så tankade jag Corollan till ett pris av 16.14kr/l.

I dag så kom Hemmets Journal och den tänkte jag läsa vid köksbordet. Men se det tyckte inte Missan att jag skulle göra.

545AFA48-611A-4A7D-94A9-AD5B02087E34

Du får inte läsa nu, matte.

B28E7DBC-AA3A-48A5-B0BD-76A07624601F

Anni när hon lånade liggunderlag av målarna.

Till lunch i dag så gjorde jag oss var sin äggmacka med kaviar på till kaffet. Missan har ätit upp nästan all sin mat så det var bara att köpa mer till henne. Inte billigt det heller. Jag betalade 659:- för 10 kg. Fick hjälp med att bära till bilen. Nästa gång så anlitar jag deras service med hemkörning. Nu ville jag välja vilket foder jag skulle ta. Det blev mat för steriliserad vuxenkatt. Hon är ju bara ca 10 ½ månad men räknas som vuxen. Det var inte länge sedan jag köpte mat till Anni så nu klarar de sig ett tag.

Ovädret som kommit söder ifrån på Östersjön och hotat oss missade oss. Vi fick bara mulet och lite lätt regn. Skönt. Temperaturen har hållit sig runt 16-17 grader. Nu väntar vi oss bättre väder i morgon.

De sålde falukorv på Maxi i dag och det tyckte jag skulle smaka gott. Stekte skivor av korv och kokte grönsaker som vi lät oss väl smaka av till kvällsmat.

Nu så vill Bertil se på damfotboll på TV så jag får hålla till godo med paddans lilla bild inne i sovrummet. För fotboll vill jag INTE se på.

juni 11, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply