Torsdagen den 13 Juni.

Dagen började med en grå himmel men under dagen så klarnade det upp och solen tittade fram en hel del på eftermiddagen.

Vi har blivit invaderade av Tistelfjärilar och Missan har fullt upp att smyga och jaga efter dem. Än har jag inte sett att hon fångat någon. De är nog betydligt svårare att fånga än kopparormar.

3DDFEDE4-2E1E-4FC5-801E-A85DBA8D4005

Nu tar jag den snart.

E6D3A5FA-E49F-4E7A-A58E-66E655412D6C

Så ser Tistelfjärilar ut.

I dag så läste jag Bertils Journal på nätet igen. Nu misstänkte neurologen att Bertil kanske hade MELAS- syndrom och skulle utredas för detta. Han, neurologen, har skickat en remiss till Linköping och Bertil ska kallas till återbesök till honom i början på juli.

Jag är nöjd med remissen men protesterar på det bestämdaste om MELAS-syndrom efter att ha googlat. Symtomen stämmer på iNPH och inte på MELAS. Saknar en dialog med läkaren och inte bara få läsa journalen på 1177. Har för mig att patienten ska vara delaktig i behandlingen. Svårt när ingen kommunikation sker mellan läkare och patient. Vi får väl vänta på kallelsen. Bertil som kände sig bättre i morse tappade sugen efter att vi läst journalen.

Behövde fylla på matförråden så jag körde iväg till Maxi och Lidl. När jag kom hem så fixade jag kaffe och gjorde iordning två mörka frallor, som jag köpt. Det smakade gott.

Till kvällen så värmde jag ärtsoppa och gräddade tunna pannkakor. Efter att ha ätit detta så gick vi proppmätta till soffan och tittade på TV.

juni 13, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply