Söndagen den 23 Juni.

Jag hade tänkt baka havrebullar i dag men struntade i det, kände absolut ingen lust. Så efter frukosten så fixade jag till håret lit efter duschen i morse. Håret börjar bli slitet i topparna så jag får göra något åt det. Kanske imorgon.

Dynorna fick komma ut i dag också. Det är så skönt på altanen nu men markisen behövs. Missan har fullt upp med att jaga trollsländor och annat flygfä. Den första trollsländan hittade jag framför diskbänken när jag gjorde frukost. Den bjöd hon nog på.

Vi blev sugna på jordgubbar så jag tog Corollan och körde till Maxi. Där säljer de jordgubbar utanför affären. Smidigt att bara stanna till med bilen ta ett par kliv och handla.

Stannade till på Rusta och Dollarstore på hemvägen för att se om de hade hållare till amplar att fästa på vårt plank mot grannen. Det är så vitt och fint nu när det är nymålat men det saknas något. Hittade ingenting där så det får vänta lite.

När jag kom hem så vispade jag grädde och delade upp jordgubbarna åt oss. Köpte två liter. De kostade 40:-/l och billigare blir de nog inte. Vi satt ute och smaskade under markisen. En liter sparades till kvällen. Det är skillnad på våra svenska jordgubbar och de vi köper i Spanien. Våra gubbar är mycket godare.

EDBFA507-A0AF-4169-9442-9AD312FF4C07

Sommar godis.

Vi fick en hälsning som kommentar i går. Vi får tacka för den. Vi har två friska ben i familjen skrev han men vi har fyra friska ben till som far runt som jag vet inte vad. Uj vad det går ibland. Om Anni står i vägen så hoppar hon bara över. Man blir trött bara man ser henne. Det är Missan jag menar. Det är ju skönt för henne att vi inte är ute med husbilen för då hade hon inte kunnat fara runt på detta viset. Men jag saknar att åka iväg till Nora där det är så skönt att bada i Norasjön. Men det kommer väl fler somrar framöver och vi får väl hoppas att Bertil blir bättre.

I kväll så blev det resten av fläskytterfilén som värmdes i såsen och kokt färskpotatis till. Vi satt ute och åt. Det kom lite skyar och dämpade solen lite så jag vevade in markisen men då kom solen tillbaka i all sin kraft och det blev svettigt varmt.

Undrar om Alcazar är något att titta på i kväll. De har ju Allsångsscenen för sig själva i ca en timma. Vi får väl ge dem en chans. Nu ska jag fixa jordgubbar och vispgrädde inför  TV tittandet. Egentligen är det synd att gå in men Bertil är inne och snart så kommer myggen. God kväll på er.

juni 23, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply