Söndagen den 7 Juli.

Bertil klagade över smärta i låren innan vi gått ur sängen. Jag frågade om han ville vi skulle köra till Akuten och det ville han. Så jag fixade frukost och sedan körde vi dit.

Det var tomt i väntrummet när vi kom men fylldes på med fyra patienter till. Det var en kvinnlig läkare med lite brytning som undersökte Bertils ben. Ingen propp som jag var orolig för. Blodet flöt på bra i benen vid undersökning. Det tog nästan en timma hela besöket. Gick fort för att vara på Akuten. Kanske berodde på att vi var där så tidigt som 08.30.

När vi kom hem så höjde jag fotstöden på rullstolen. Kanske det beror på att låren blivit klämda när han suttit i den. Så här efteråt så har nog smärtorna kommit efter att vi varit ute med rullstolen. Ska ta upp det med hjälpmedelscentralen i morgon.

Det regnade i går kväll och det har fortsatt att skvätta lite i dag också. Läste på FB att det regnade på Sommarfesten hos Husbilslandet i går kväll också. Så det känns som om det var ett bra val att stanna hemma från den.

Åkte en sväng till Lidl och handlade. Det var stängt när vi körde förbi på hemväg från sjukhuset. Träffade en vännina och vi pratade en liten stund. Hon har också en sjukling hemma. Vi utbytte tråkigheter en stund men även lite annat skitprat. Man måste prata av sig ibland. Fortsatte sedan med inköpen. Köpte bl a den goda fikabiten som vi åt till kaffet. Bertil ville även ha en glass och det fick han.

Tog sedan en liten lur på sängen. Magen började knorra och vi delade den sista biten av smörgåstårtan till en öl. Det får bli något annat lite senare. Fotbollen började vid femtiden. USA mot Holland. Kvittar vem som vinner.Tar en paus i skrivandet.

 

juli 7, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply