Måndagen den 7 Juli.

Det första jag gjorde i morse sedan jag gått upp varat ringa till Hjälpmedels Centralen och fråga om eldriven rullstol eller trehjulig elcykel. Pratade med en trevlig dam. Det fanns inget att hämta hos henne för det behövs utredning för dessa och då tar det tid. Däremot så tipsade hon om Landstinget fritidsutlåning av hjälpmedel. Där fanns en duocykel med två sitsar bredvid varandra som verkade intressant.

Ringde och frågade om denna cykel men den var bokad hela sommaren fastän man bara fick ha den i två veckor. Många som vill ha en sådan. De hade inga eldrivna trehjulingar. Tittade sedan om det fanns några begagnade eldrivna trehjulingar att köpa. Men inga som var intressanta. Får väl nöja oss med rullstolen.

Detta tog hela förmiddagen. Dags för kaffe med knäckebröd. Ibland så sken solen och ibland så öste regnet ner. Missan var ute i regnet. Undrade var hon höll hus. När regnet slutade så kom hon fram från husbilen. Kanske var hon där under medan det regnade.

På eftermiddagen så städade jag husbilen och fyllde på vatten. Missan var inne en sväng och hälsade på. Första gången jag fyller på vatten i husbilen och det gick ju bra. Tog in skrivaren som var med till Spanien. Det var på tiden den kom in i huset igen.

Det blev fläskytterfilé i kväll igen. Måste säga att det blir mycket fläskytterfilé här i huset. Det är ju så gott. Den här biten var mörad och då är den extra god. Kokta grönsaker till och en god sås. Mouserande vatten också. Det blev kött över som åkte ner i frysen.

Nu sitter vi och tittar på ”Lotta på Liseberg”. Det är fart och fläkt på den kvinnan.

juli 8, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply