Tisdagen den 9 Juli.

Var uppe lite före fyra i morse och såg ett nytt avsnitt av Riviera. Lade mig sedan igen och sov till halv nio.

Vi åt frukost och duschade. Började sedan att plocka ut från kylen inne till kylen i husbilen. Det blev fullt på en hylla. Behöver inte så mycket för en natt.

Körde ut Corollan på gatan, drog ur sladden till husbilen och körde ut den på gatan vid trottoaren. Sedan körde jag in Corollan på uppfarten igen. Packade sedan in Bertil, Missan och Anni i husbilen och körde till INGO och tankade upp till fullt. Det gick bara i 22 liter så det blev ”billigt” i dag. Kom iväg ca halv ett.

I börjar var det rätt mycket trafik men när vi svängt av E22:an vid Gamleby så minskade trafiken. Det flöt på bra och vi var framme i Ekängen utanför Linköping redan klockan tre.

Där blev vi bjudna på kaffe och kladdkaka som barnbarnen bakat. Gott med grädde och jordgubbar till. Gick sedan ut och tittade på kaninerna. Oj, vad de vuxit sedan vi såg dem sist. Det var för ca 1 månad sedan.

363C921E-4EE7-4673-8945-4ADD0F86178A

Sex ungar på 9 veckor och mamma kanin. Men här är en unge på rymmen.

3F40BD04-C96F-4E13-BC4E-764D289F7E59

Här är alla med men en på väg bort.

De är jätte söta och så sällskapliga. Framför allt om det väntas något att äta. Man blir lite sugen men bara lite. Missan skulle ha någon att busa med så att Anni slapp att ha en katt som tar nacksving. Men nej, ingen kanin kommer med hem.

Anni och jag tog en promenad i omgivningarna efter att vi ätit en god kycklingrätt med potatis till sedan fick både Anni och Missan vara i husbilen.  Vi såg på ”Allsång på Skansen” innan vi gick ut till husbilen.

Där blev vi gladeligen välkomnade. Anni satte som vanligt igång med att äta som hon alltid gör när vi kommer hem. Jag tog ner stödbenen genom att trycka på ett par knappar. Väldigt bekvämt. Bertil tyckte det ar lite kyligt så jag och sonen kopplade in elen. Jag tyckte vi skulle klara oss utan el och värme med inte ska Bertil behöva frysa så på med värmen.

Bertil gick ganska snart och lade sig men jag lyssande på radio och skrev det här. Missan som först var lite busig slog sig till ro i stolen bredvid mig och Anni i bädden under bordet.

2402E99B-1D9D-482A-B07F-47B48D293D21 B1EBD612-C6E7-4B57-AA75-A196C6F750D4

Nu ska jag bara gå en liten kisserunda med Anni innan sängen kallar.

juli 9, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma, Någon stans i Sverige

Leave a Reply