Onsdagen den 10 Juli.

Jag började dagen vid sjutiden. Då klädde jag på mig och gick en runda med Anni i villaområdet. Det var skönt ute. Solen lyste gott.

När jag kom hem så kollade jag lite på paddan innan Bertil gick upp. Då gjorde jag frukost som vi åt i bilen.

Klockan tio så hade vi packat in rullstolen i sonens bil och han körde oss till Universitets sjukhuset. Där checkade vi in i väldigt god tid och fick vänta till klockan elva.

En väldigt trevlig överläkare bördig från Småland tog hand om Bertil. Två läkare till som var under upplärning var med. Jag fick bra svar på mina frågor och han var intresserad av Bertils historia. Till slut så gjorde de en biopsi på framsidan av underbenet. Jag tittade på och det såg lite läskigt ut. De ville ta ett blodprov också. När detta var gjort så åkte vi tillbaks till Ekängen där sonen bor. Han körde förbi huset som blev utsatt för den kraftiga explosionen för ett tag sedan. Där var bara en massa byggnadsställningar nu.

4EFF875C-ACD4-4F9B-A502-2838D372B6CC

Rakt fram så är huset som blev värst utsatt.

När vi kom hem till sonens hus och vår husbil så var det ett riktigt gott väder så vi satte oss på altanen. Jag hämtade Anni och Missan. Missan tyckte det var lite läskigt. Hon hade sin bur med men den behövde hon inte utan smög runt i koppel. Kaninerna var en bit därifrån men inom synhåll men ingen brydde sig.

Vi blev serverade en god Lasagne under markisen. Missan fick sitta i sin bur och jag tror hon tyckte det var skönt att studera omgivningen därifrån. Anni hade tur för båda barnbarnen lämnade överdelen av lasagnen till henne.

Klockan hann bli tre innan vi kom iväg. Jag stannade till i Överrum och där köpte vi var sin glass. Det behövdes för jag kände mig lite trött. Sedan fortsatte vi hemåt. Stannade på rastplatsen strax efter Västervik och tömde toan. Det luktade inte så värst gott. Lukten satt kvar i näsan ett bra tag.

När vi kom hem så flyttade jag först på Corollan och sedan backade jag in husbilen på uppfarten. Hämtade Corollan och ställde den bredvid husbilen. Plockade bara in det som var i kylen och routern samt paddan. I morgon så kopplar jag in elen igen.

Missan är rolig. När dörren till husbilen öppnas så går hon ut och sätter sig och bara tittar som om hon undrar var är jag och hur kom jag hit? Jag gick fram till ytterdörren och låste upp . Då är hon först att gå in. Kollar matskålen och äter lite sedan så försvann hon ut genom köksdörren.

Vi åt var sin äggmacka med kaviar på och drack en öl. Det fick räcka för i dag. Satte mig sedan i soffan och slötittade på TV.

Rätt var det var så såg jag en stor katt i hallen som kom från köket. Det var Sigge, grannkatten som var inne och kollade. När jag sa till honom att här ska du inte vara så gick han ut igen. Efter ett tag så visslade jag in Missan. Då kom hon från skogen.

Det låg ett brev i brevlådan. Det var den andra remissen som kommit. Så nu ska vi till Linköping den 21 augusti för utredning om NPH. Det är långt dit men vi är ändå glada att kallelsen har kommit.

juli 10, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma, Någon stans i Sverige

Leave a Reply