Torsdagen den 11 Juli.

Gick upp och ringde Hjälpmedels Centralen och pratade med dem. Bland annat om ett parkeringstillstånd för handikappade. Det var kommunens bord så jag ringde dem. Det behövs ett intyg från läkare och ett foto. De ska skicka ett formulär till oss. Ringde sedan till Bertils läkare på sjukhuset. Han går på semestern i morgon och jobbar sista dagen i dag. Sköterskan jag talade med trodde inte han skulle hinna skriva ett intyg. Jag ringde till läkaren på Vårdcentralen. Där hade Bertils läkare semester. Ringde tillbaka till sjukhuset. De skulle försöka hinna i dag. När klockan var fyra så ringde sköterskan och sa att intyget var klart och skulle skickas till oss. Nu ska vi bara fixa ett kort på Bertil. Sedan så får han nog ett tillstånd. Skönt att något fungerar.

När allt detta var klart så åt vi frukost. Det tar tid med allt ting och klockan var nästan tolv när vi ätit frukosten. Åkte sedan och köpte oss nya huvudkuddar. Så i natt ska vi sova gott. Fortsatte sedan till Maxi och handlade en hel del.

Min bror ringde och vi pratade en stund. Glömde att säga att jag är så nöjd med belysningen och vägguttagen i köket. Gör det här: är jätte nöjd. Bra arbetsljus och lagom ljust på kvällarna och lättåtkomliga uttag.

Bertil och jag skulle ta en promenad med rullstolen. Bertil skulle köra stolen ett tag men det var svårt för den stegrade sig bara. Men om jag satt i så gick det bättre. Undrar vad grannarna tror? Det blev ingen lång promenad med det blev promenad i alla fall.

Torsdag kräver ärtsoppa med fläsk och tunna pannkakor. Det smakade gott som vanligt. Blev trött efter maten och tog en liten lur.

Som vanligt så avslutade vi kvällen framför TV:n. Sommar med Ernst är en höjdare. Lagom löjligt och lite tips. Sedan så ska jag hitta något för mig när Bertil gått och lagt sig.

juli 11, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply