Fredagen den 12 Juli.

I dag så hade vi inte något uppbokat utan gick upp i lugn och ro för att äta frukost. Solen har inte visat sig men det är lagom varmt ute.

Har nu tvättad de gamla huvudkuddarna. De nya var super att sova på i natt. Bertil märkte ingen skillnad? Satt ute en stund och passade på att klippa klorna på Anni.

Hämtade klostången och godisbutiken. Anni följde med mig till stolen ute och hoppade själv upp i knät. Sedan mutade jag henne med småbitar av Frolic under tiden jag klippte klorna. Det går hur bra som helst. Gav Bertil nagelbitaren. Han fick ombesörja nagelklippningen själv.

Tog sedan Corollan till stan. Handlade på Lidl och Coop. Gjorde små avstickare till skoaffären och Cubus. Men inget som föll mig i smaken. Köpte färdiggrillade revben och potatissallad till kvällen.

Bertil mådde lite illa och jag tog blodsockerprov på honom. Det var ett väldigt bra värde. Vi sköter oss tydligen ganska bra. Mitt blodtryck däremot är lite högt. Ska ta det i morgon också för att se om det var tillfälligt eller inte. Känner mig lite stressad för närvarande med allt omkring oss. Inte lustigt om blodtrycket blir lite högt.

Intyget från läkaren om parkeringstillståndet kom i brevlådan i dag. Snabbt fixat. Blanketten från kommunkontoret väntar vi fortfarande på.

Orvar fick jobba lite i dag. Gräset växer inte men det sticker upp lite ogräs här och var som behöver ansas. Grannens matta fick också ett besök av Orvar.

Missan kom in utan sitt halsband i dag och fick reservhalbandet av mig. Får köpa ett nytt att ha i reserv.

När jag tog min lilla lur på sängen så kom först Anni och gjorde mig sällskap. Sedan kom Missan och Bertil dit också.

2D805DD4-6569-401B-A5B2-5E1174B13A1C

Här ligger vi alla samlade.

Revbenen smakade gott lite senare på kvällen. Nu ska vi hitta något att titta på.

C4DEB957-F942-4862-95C6-C146EB3A6A5F

Blommorna är lika fina än.

juli 12, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply