Torsdagen den 18 Juli.

Sommaren är här igen. Sol och värme. Jag mår inte bra. Huvudvärk och olustkänsla. Trodde först att det berodde på högt blodtryck. Mätningen visade på högre tryck än vanligt. Ringde till VC för att få komma och mäta trycket men blev avsnoppad. Det behövdes inte. Det var inte så högt tryck tycket damen som jag pratade med. Nähej då är det väl inte så.

Åt frukost efter en dusch. Tog sedan tempen och jag hade 38º. Det var därför jag kände mig så risig och trött. Har därför inte gjort något särskilt i dag. Känner mig utmattad.

Vi drack kaffe på altanen under parasollet. Löste lite korsord och vilade. Blommorna behövde vatten. De tar ingen paus. De är så fina. Något att glädjas över.

Det är ju torsdag så jag värmde ärtsoppa. Men några tunna pannkakor blev det inte det orkade jag inte med.

Varje torsdag i ojämn vecka så ska soptunnan köras ut till trottoaren och i dag var det dags. Nu för tiden så är tunnan överfull med alla inkontinensskydd. Funderar på att byta upp oss till en större tunna men hoppas att det blir bättre så fort Bertil har fått hjälp i Linköping. Hoppet är det sista som överger människan, sägs det.

I kväll så ska jag se på Ernst i fyran. Tycker han är ganska underhållande, trots allt. Jag fick sällskap av Anni.

E68C3346-E1A1-4094-9B59-91E417C2D069

Lite hård huvudkudde.

1EB0514D-D8BB-47EC-AAA3-1678486D1C35

Lite mjukare underlag.

019D709B-8D7A-492C-9B36-CBE869531BBC

Missan valde en kudde som var mycket mjukare.

juli 18, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply