Tisdagen den 23 Juli.

En riktigt grå morgon. Men frukosten var god i alla fall. Jag åkte till Maxi efter frukosten. De säljer fortfarande jordgubbar utanför ingången. Jag köpte en liter på väg tillbaka till bilen.

Så det blev jordgubbar och grädde till lunch i dag igen. Det gäller att passa på medan säsongen är här. Så här mycket jordgubbar har vi inte ätit på många år.

Var och kollade om vi fått någon post och träffade på grannen. Såg då att det fanns lite hallon på vår buske. Men det blev bara ca ½ dl. Inte mycket att dela på men vi tar det väl till ”Allsång på Skansen” i kväll.

De hade lovat att molnen skulle försvinna på eftermiddagen men så blev det inte. Anni tyckte inte det var något uteväder.

F574FD38-7CB6-4FA8-9515-5E7BEE0C18F9

Nä, det får va!

Missan var ute ett par svängar men var mycket inne också. Hon har ett favoritställe ovanför trappan där han kan se ner i hallen. Där hittar men henne emellanåt.

Tisdag och fiskmiddag. Torsk under en sås som jag köpt smakade gott ihop med potatis och grönsaker.

Bertil tänkte gå och lägga sig redan vid sjutiden så jag mutade honom med kaffe till Allsång på Skansen. Så när det började så drack vi kaffe med Digistiv kex. Avslutade med hallon.

juli 23, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply