Fredagen den 26 Juli.

Ännu en dag att lägga till handlingarna. Jag har aldrig lidit av värme men nu har jag fått nog. Denna väntan och att inte kunna ta oss för någonting utan bara tillbringa tiden i trädgården.

Skulle önska att vi kunde åka iväg med husbilen till någon plats där det fläktar lite svalkande. Men det går inte för Bertil har svårt att komma ut och in i husbilen och att då hålla reda på Missan är för jobbigt. Det är lätt hänt att hon slinker ut genom dörren då. Hade vi inte henne att hålla reda på så vore det lättare. Anni har vi kontroll på men Missan vet man aldrig. Vill inte riskera att hon försvinner. Så vi får hålla till hemma.

Vi bor rätt så bra i alla fall och kan sitta på altanen som naturister. Grannarna är sällan hemma och är de det så ser de oss inte ändå. Duschen på gräsmattan används flitigt.

Jag åkte en tur in till stan och handlade lite på Coop. Satt sedan och fikade med kaffe och ett stort glas saft. Löste lite korsord i skuggan av syrenbusken.

Inget att se på TV i kväll heller. Vi åt grillade revben och Colslaw och drack öl till. Satt inne i köket. Det är svalare där än ute.

Missan använder den nya kattoan. Bra att hon tycker om den.

Grannens yngsta dotter som bor i Göteborg är hemma på besök med sin pojkvän och Anni är mycket intresserad av dem. Pojkvännen klappar och pratar med Anni över kompostgallret. Missan är också där och kollar. Svårt att låta bli att hoppa över men än så länge är hon på rätt sida.

A3B855DE-CBC5-4AF4-B2A8-D758E90AADD4

Det gröna gräset på andra sidan lockar. Tror de grillar.

 

juli 26, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply