Söndagen den 28 Juli.

När Bertil lagt sig i går kväll och jag suttit och tittat på TV ett tag så började jag undra var Anni fanns någonstans. Gick och tittade i sängen  men där låg hon inte. Inte heller i någon av sina korgar. Råkade kika ut genom köksdörren som var stängd och där fanns Anni. Jag hade inte sett att hon var ute när jag stängde dörren lite över åtta för att inte Missan skulle vara ute på natten. När jag upptäckte Anni var klockan 22.00. Gissa om hon var glad när jag öppnade dörren så att hon kunde komma in. Tur att vädret var som det var,  varmt och torrt.

I dag har det varit ett riktigt fint badväder. Synd bara att vi inte kan åka iväg och bada. Vi får hålla oss i trädgården med duschen som enda avkylning. Brukar inte klaga på värmen men som vi har det nu så lider jag av värmen. Räknar ner tills vi ska åka till Linköping. I dag är det 23 dagar kvar. Alldeles för många enligt min åsikt. Är så less på detta väntande. Slut på gnället för i dag.

Vi har tillbringat hela dagen på vår grönskande altan. Är glad för mina blommor i alla fall. Bertil sitter under parasollet och jag kryper in bakom syrenerna. Där brukar Anni hålla mig sällskap emellanåt. Men ibland går hon in och lägger sig på golvet någonstans.

Hon är misstänksam mot mig när jag går till duschen. Tror hon misstänker att jag ska duscha henne. Gjorde nog det förra sommaren. Det skulle nog vara skönt för henne med en dusch men det inser hon inte. Missan kommer och går hela dagarna. Ibland ligger hon under solstolen, ibland under syrenbusken. Har även hittat henne inne över trappan där hon har uppsikt över hallen.

12A04DF9-9D87-4DF8-B1E1-5C98C34AE46E

Vår altan med en markis som vi inte törs använda. Fäster är lite osäkert.

C6958A99-052D-489A-B45A-A5DFE3CB1A14

Min och Annis hörna. I Spanien har vi solhörna här har vi skugghörna.

I dag så värmde jag några bullar som vi åt till kaffet. Jag försöker att inte bjuda på dessa för ofta men i dag var det ju söndag. Till kvällen så gjorde jag bara var sin köttbullemacka som vi åt ihop med en burk öl. Det har gått åt många glas med sockerfri saft under dagen. Magen är full av vätska.

TV bjuder på Barnmorskan och Banks för min del i kväll och så ska jag låta köksdörren vara öppen tills jag går och lägger mig. Tror inte det blir några problem med att locka in Missan fastän timmen är sen då.

juli 28, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply