Tisdagen den 30 Juli.

Äntligen regntunga skyar men torrt på backen när vi gick upp. Vi duschade båda två. Jag i duschen på andra våningen och Bertil i badkaret där nere med sittbrädan (som han inte ville ha). När vi ätit frukosten så började det stänka lite grand men inte mycket. Vi får vara glada för det lilla.

När jag gick ut till köket i går kväll vid niotiden för att stänga köksdörren så var det denna jag fick se framför diskmaskinen. Som tur var så var den stendöd. Bara att ta fram sopskyffel och borste. Usch! Tur att jag såg den före Anni, annars så hade hon slitit den i stycken och eventuellt ätit upp den.

2DC4EC6A-2780-4752-B0D8-E0EFB249603C

Kopparorm (ödla).

Undrar om det var den som slank iväg bakom kompostgallret tidigare på dagen eller om det var en ny hon hade fångat. Det är tydligen inte så svårt att få tag på dem.

Jag ägnade mig lite åt Hemmets Journal som kommit i dag. Sedan så åkte jag iväg med Corollan. Först till återvinningen och slängde papper och plast innan jag körde till Lidl. Handlade lite så jag kunde göra fläskpannkaka i ugnen. Vindrutetorkarna behövdes men det kom inte så mycket som jag skulle vilja.

När jag satt mig i soffan med paddan så kom Anni och lade sig i mitt knä. Efter en stund så kom Missan och hon såg ut som: men där skulle ju jag ligga. Efter en stund så nosade hon på Anni som blev besvärad och efter ett par sekunder gick hon och lade sig på dynan bredvid mig. Då så lade sig Missan till rätta i mitt knä. Så lätt var det att få mattes knä ledigt.

I kväll så åt vi en jättegod fläskpannkaka med rårörda lingon och riktig mjölk till. Det blev ett par bitar kvar till kaffet i morgon smaskigt.

DD2BCA4D-8422-445F-8D4E-CAE587FB0233

Gott.

Missan vet inte om hon ska vara ute eller inne i dag.

06FF4F42-48BC-4CDA-8E08-0F15D01C725E

Jag vill gå ut.

D25E44E5-AA3F-4A43-B583-503B3528FB0D

Jag vill komma in.

Anni och jag tog en liten lur när Missan ringde på och ville in igen. Bra med ”pling” på köksfönstrets bleck.

Allsång på Skansen blir vårt nöje i kväll. Ytterligare en dag närmare den 21 augusti.

434098DE-6B96-4FEB-B14D-49BE452D2C65

Undrar vem som är i skogen?

juli 30, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply