Onsdagen den 31 Juli.

Bertils mobil ringde redan tio minuter över åtta i morse. Okänd uppringare mumlade mobilen så vi sket i att svara.

Åt vår frukost i lugn och ro. Det var bara 13 grader ute och tänk vad jag tyckte det var skönt. Äntligen lite svalare.

Sedan ringde min mobil. Det var arbetsterapeuten Björn som ville komma och byta rullstolen till en med broms på handtagen. Så efter en liten stund så fick vi en rullstol med brom som jag kan använda i nedförsbackarna. Det tog bara en vecka sedan vi bad om den. Snabbt marscherat.

Bertils telefon ringde igen. Samma som i morse och när jag svarade så var det från kommunen. En man undrade hur vi hade läst av vattenmätaren. Det var ju första gången jag gjort det och naturligtvis så hade jag läst av siffrorna upp och ner. Det skulle börja med tre nollor och jag hade tre nollor på slutet. Inte bra. Det kunde blivit dyrt. Så tack snälla för det samtalet.

Dagens väder är soligt igen och jag efterlyser regn. Pratade med en bekant från Varbergstrakten och där regnade det sedan i morse. Varför får vi inget regn här. I vanliga fall så hade jag varit nöjd med denna soliga sommar men inte som det är nu.

Missan kom in och hoppade upp på bänken och nosade omkring. Jag undrade vad det handlade om tills jag kom på att det var spättafiléerna som låg i ett av skåpen för att tina. Törs ju inte ha dem framme på diskbänken för då försvinner de nog snabbt.

067B82C7-78FF-4BA2-82BD-ABDD82FC1E75 5BF33640-3C4D-4328-92DD-42B5B03EE4B2

Det var gott med panerade spättfiléer och potatis samt grönsaker till middag. Sedan så satte jag på diskmaskinen. Skönt att slippa diska för hand.

Vår snälla granne har klippt gräsmattan ut mot gatan i dag. Han tycker inte jag ska behöva bära Orvar dit. Tack så hemskt mycket.

Ja då är snart denna månad slut. Solen har varit framme hela dagen och det har blåst lite. Temperaturen har orkat upp till 20 i dag och jag tycker det har varit alldeles tillräckligt.

juli 31, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply