Onsdagen den 7 Augusti.

Det var inte mycket i regnmätaren efter regnet i går, bara 2-3 mm. I dag så har det inte kommit en droppe regn.

Efter frukosten så dammsög jag med den lilla dammsugaren och sedan torkade jag golvet. Det blir ganska smutsigt när köksdörren står öppen hela dagarna.

Vi tog en promenad med rullstolen i dag. Nu har den ju bromsar vid handtagen för föraren och det kändes bra när det lutade nerför. Bertil försökte rulla lite själv men det gick inte bra. Han hamnade bara vid sidan av gångbanan. Han hade svårt att rulla rakt fram. Till slut så orkade han inte längre och jag tog över. Slätför går det bra men uppför är det tungt.

Anni sköter sig riktigt bra att gå i lina bredvid rullstolen. När vi kom till sista backen fram till vårt hus så var jag helt slut och dyngsur av svett. Det blev till att ta igen sig på sängen. Anni var lika slut hon för det var varmt ute. Hon låg och flåsade i sängen.

Jag hörde att Missan höll på med något i hallen och trodde att det var en trollslända igen. Men när jag kollade sedan så var det fullt med fågelfjädrar där. Men ingen kropp. Antingen så har hon ätit upp allt eller gått ut med kroppen.

Ännu har hon inte varit med och sett när vi går iväg. När vi var på campingen så ville hon följa med oss när vi gick iväg. Så jag trodde det skulle vara svårt att gå iväg här hemma men det har fungerat bra.

Kokta grönsaker och potatis serverades med värmda fläskytterfilébitar. Sås fick vi också. Vatten är alltid gott till.

Snart börjar Arga snickaren igen. Lite underhållande att se på. I kväll så är det inte mycket att se på men Hjärta för djur till att börja med och sedan The men in an orange suit.

augusti 7, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply